Начало

Консултации

За да сте сигурни, че Вашето желание и цели ще бъдат удовлетворени, може да запазите час за 15-минутен безплатен опознавателен разговор* онлайн или по телефона. Така ще мога да се запозная с Вашата ситуация и заедно да преценим кой вид консултация или онлайн програма е най-подходящ за Вас.

*Този разговор не е консултация

Защо да изберете индивидуална консултация?

Индивидуалните консултации дават много по-подробна информация за съня насочена към конкретното дете, както и индивидуален подход за разрешаването на проблем със съня.
Когато анализът е предоставен към конкретна ситуация и дете, той е много по-точен и адекватен.
Важно е да се вземе под внимание темперамента и характера на детето, неговите настоящи навици, режим, начин на хранене и дори семейна обстановка.

Какви методи използвам?

Методите за подобряване на състоянието на съня, които използвам, са най-различни и варират от бързи, но все пак подкрепящи детето до по-бавни, плавни и нестресиращи.
Всичко зависи от самото дете и желанието на родителите.
Спектърът е широк, затова може да изберете техниката, която Ви кара да се чувствате комфортно и сигурно.

Как протичат консултациите?

1. Запазете си час за 15-минутен безплатен опознавателен разговор като изпратите имейл на [email protected] или изпратете запитване в контактната форма, за да се запозная с Вашия казус и заедно да преценим кой от видовете консултации е най-подходящ за Вас.

2. Ще получите от мен Въпросник и Дневник на съня, които да попълните преди консултацията.

3. Заплатете избрания от Вас вид консултация по банков път.

4. В уговорен ден и час ще проведем 60 или 90-минутна консултация онлайн/по телефона (в зависимост от вида консултация, който сте избрали), за да сме сигурни, че предложените методи ще паснат на Вашето усещане и очаквания. Ще разгледаме всички фактори, които оказват влияние върху съня и ще изготвим план за действие.

5. В зависимост от вида консултация, който сте избрали, ще получите видео запис или писмен план-анализ за оценка на съня и действия за подобряването му, както и детайлно описание на различни стратегии, които да приложите стъпка по стъпка, в рамките на 2 работни дни след провеждането на консултацията.

6. Допълнителна консултация с цел напътствия по време на прилагането на метод за самостоятелно заспиване в рамките на пакета, който сте избрали.

7. Ако сте избрали домашна консултация за гр. София, посещението се извършва в дома на клиента в уговорен ден и час.

Заедно ще намерим пътя към сладките сънища!
Време е да се наспим!